Om den virtuella servern

Den virtuella servern definierar det valda landet som din virtuella plats. Du kan välja virtuell server i appens gränssnitt. Du verkar vara i det valda landet för de webbplatser och appar du öppnar.

Om du för internet vill visas som en besökare från ett annat land, kan du ändra angivet land i inställningarna för den virtuella servern.

Du kan välja ett specifikt land för att besöka webbutiker eller sociala nätverk eller konfigurera en säker anslutning för en specifik webbplats eller app. De säkra anslutningsinställningarna för webbplatser har prioritet över de inställningar som anges för webbkategorier.

Om du använder den kostnadsfria versionen kan du inte välja virtuell plats. Platsen väljs alltid automatiskt.

Kaspersky-appen har för närvarande stöd för följande VPN-serverplatser.